Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 87 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: "Takip Ettiğim Zamana Yazık" Dediğiniz Seriler
MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 10, 2009 9:07 pm 
Kullanıcı avatarı
Aksiyon istiyorsan başka serileri tavsiye edelim sana, ben resmen tüm seriyi o eski polis eleman ve alkolik amca için izledim.

Special Power "RÖR!":When Can comes into play, he shouts something like "SANA NE %&#!!!!" or "ABİ TUŞ BASMIYOAAAAAĞĞRRR!!".This causes all cards,including friendly ones,to become unable to attack for one round.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Cmt Oca 09, 2010 2:39 pm 
Kullanıcı avatarı
eh, mnaki forumu tasinmis, ben de geleyim dedim, konuyu görünce de yazmadan edemedim :D

Bu altta yazdiklarimin hepsini bitirdim, ondan sonra cok büyük pismanlik yasadim :) Genelde sagdan soldan (özellikle Türkce forumlardan) güzel güzel diye duyarak izledigim bircok seriden neredeyse hic zevk alamadim. Ama gene de bunlari vaktime yazik olarak degerlendiremem. Asagidakiler izlerken herhangi bir zevk almadigim ve icimi hincla dolduran animeler.

Afro Samurai serisi: Anlamsiz ve sacma aksiyon, Ninja Scroll'dan daha sacma olmasi ve daha uzun sürmesi sayesinde Ninja Scrollu bu listeden alasagi etmeyi basardi.

Ikkitousen:
Gene baska bir amacsiz seri, ecchiden tiksinmeme sebep olmustu; Dragon Destiny basladiginda merak etmedim bile

Lime-iro Senkitan: Ecchi+Mecha, ama ici bos klise karakterler, sürekli etrafta olan ve göze batan bir fanservice

RahXephon: Gainax yapimidir diye izlemeye baslamistim, ilk bölümler bir seyler vaat ediyordu, sonunda sikintidan uyuyakalmak üzereydim

Narutaru: Bunun da güzel oldugunu bir yerlerden duymustum, artik kim dediyse, 6.5 saatimin hakki onda kaldi.

Stratos4 : Bunun adini benden baska duyan oldu mu emin degilim, tema olarak Lime-iro Senkitan'i andiriyor, ona da ek olarak bir artisi yok zaten.

Vandread serisi:
Izledim, pismanim. Simdi düsününce senaryosu da herhangi bir yenilik vaat etmiyormus, neden izledim diyorum sürekli

Yami to Boushi to Hon no Tabibito:
Oyundan uyarlama, izledigimden ne zevk aldim, ne bir katkisi oldu bana..

ve en son pismanligim:

Guyver - Bioboosted Armor:
Tv serisi Guyver'in, sövsem cok söverim ama.. Gelistirilmeye acik olan konusu, binbir kliseyle, sacma animasyonla ve (mangasina laf etmek istemem ama) zavalli bir sonla beni benden aldi. En büyük zaman kaybi hissini de sürekli "her an kliseden cikabilir, bu seriyi bu kadar ünlü yapan seyin ne oldugunu kacirmamaliyim" düsüncesiyle dikkatli takip etmemden dolayi yasadim. Ne bir yere baglandi hikaye, ne de karakter gelisimi mantikli bir seviyede takip etti. Gercekci karakterler sacmaladi, anlamsiz ve sig karakterler de nedense büyük bir role sahip oldular. Söyle kisitli zamanimda güzel bir seri izleyeyim dedim; o da icimde kaldi.

"The Wheel of Time turns and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave its birth comes again. In one Age, called the Third Age by some, an Age yet to come, an Age long past, a wind rose in the Mountains of Mist. The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of Time. But it was a beginning."
----------------------
"Let the Dragon ride again on the winds of time."

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 10, 2010 5:08 am 
Kullanıcı avatarı
Afro Samurai,Rurouni Kenshin ve Kaze no Stigma. Kaze no Stigmayı neden izlediğimi bilmiyorum adına bakıp aldandım herhalde ama bi b..a benzemediğini gördüm hep bi umut belki bi düzelme olur diye izledim.Normalde serileri yarım bırakmayı sevmem ama Kenshin bu konudaki tek istisnamdır.
Bunların dışında Trigun veya Trinity Blood tarzı baş karakterin ultra aptal görünüp de işlerinin hep düzgün gittiği serileri de sevemedim bi türlü.
Son olarak da Ergo Proxy ve Samurai Deeper Kyo var.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Oca 12, 2010 8:03 pm 
Kullanıcı avatarı
alfabetik olarak;

-afro samurai
-devil may cry
-ergo proxy
-FLCL
-hellsing tv serisi

bunları söyleyen arkadaşların dedikleri nedenlerle hemen hemen aynı, o yüzden açıklama gereği görmüyorum isim vermekle yetiniyorum.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Prş Oca 28, 2010 7:59 pm 
Kullanıcı avatarı
School days, tu love ru, Nana, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Rosario + Vampire... böyle saçma sapan animeler izleyip zamanımı boşa harcadığım için yazıklar olsun. gerçekten boş beleş bir insan olmam lazım...

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 17, 2010 5:54 pm 
Kullanıcı avatarı
boş beleş insan çok bu ortamda o zaman :D

Bende ouran yazayım da birileri sinirlensin O:-)

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Mar 23, 2010 11:45 pm 
Kullanıcı avatarı
To Love Ru komikti bence, tabi gönderme miktarı oldukça fazlaydı

Special Power "RÖR!":When Can comes into play, he shouts something like "SANA NE %&#!!!!" or "ABİ TUŞ BASMIYOAAAAAĞĞRRR!!".This causes all cards,including friendly ones,to become unable to attack for one round.

Profil  Çevrimdışı

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 87 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Panel

Başa Dön Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Geçiş yap: