Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 602 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 61  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: One Piece
MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 09, 2010 12:36 am 
Kullanıcı avatarı
  Spoiler: 
ace'in ölmesi hiç bir şey için gerekmiyordu.
hatta hikaye i,çin yaşaması gerekiyordu roger'ın oğlunun

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 09, 2010 12:56 am 
Kullanıcı avatarı
  Spoiler: 
Roger'ın oğlu olması pek bişey ifade etmiyor,hakisinin babasından geçmesi dışında.İlerde korsanlar kralı olmak için luffy'nin ace ile dövüşü çıkmaza girerdi bence bu bakımdan ölmesi lazımdı.

Ahanda 100. mesajım :beer:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 09, 2010 1:33 am 
Kullanıcı avatarı
  Spoiler: 
Aslında Eiichiro Oda bu ölümün sinyallerini Jump Festa'daki konuşmasında vermişti. "Bu savaştan sonra Luffy'nin kişiliğinde bir gelişme olucak ve hakiyi tamamen öğrenecek" diyerek.

Ben hakiyi öğrenmesinden değilde kişiliğinin değişecek olmasından bu savaşta önemli birisini kaybediceğini düşünmüştüm ama Ace hiç aklıma gelmemişti.

Beyazsakal kendisini feda etmek isteyince, belkide Luffy koskoca Beyazsakal'ın ve o dev tayfanın WG karşısındaki acizliğini görünce kişiliği değişecek, olayları daha ciddiye alan birisi olacak diye düşünmüştüm ama Eiichiro Oda ters köşeye yatırdı beni de.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 09, 2010 2:40 pm 
Kullanıcı avatarı
Eichiro Oda senden özür diliyorum!

Spoiler: 
Olay bitmiştir. OP candır, ciğerdir. Böyle tongaya getirdi bir shounen beni. OP'dir yine benim için 1 numara. Ace'i öldürmesini beklemiyordum, sadece istiyordum. Helal olsun Oda! Haftalık heyecan başlasın yine! :Yahoo!:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Sal Şub 09, 2010 9:42 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=rpfa7_4QF4c

özgürün üzerine fazla gidiyorsunuz gibi geldi yarasına basmayın arkadaşlar.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 10, 2010 12:11 pm 
Kullanıcı avatarı
Buraya kimse bişey yazmasın bir hafta. Çok ciddiyim.... Kafam çok bozuldu bu işe.... Şu vidyoyu izledim daha fena oldum, bi hafta kimse bişey demesin.... :cry: :cry:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 10, 2010 2:48 pm 
Kullanıcı avatarı
Videoyu kaldırmışlar ben izleyemedim :(

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 10, 2010 3:09 pm 
Kullanıcı avatarı
Resim Resim Resim

Spoiler: 
Önce Jiraiya sonra Ace. Bu mangakaların benim sevdiğim adamlara kastı var heralde. Ace'i seride çok az görmemize rağmen çok sevmiştim. İlerde, yeni dünyadaki maceralarda daha çok göreceğimizi düşünmüştüm.

Birde anlamadığım olay ise, Pell koskoca Arabasta'yı haritadan silecek bombayı 5 saniye içinde gökyüzüne çıkarıp ondan etkilenmeyecek şekilde kaçıp kurtulabiliyor, Gökyüzü adasında sarışın kızın babası o milyon kw'lık yıldırımdan, hemde kafasının üzerine düşmesine rağmen sağ kurtuluyor, tayfadaki tüm elemanlar Enel'den yedikleri elektriklere rağmen yaşıyorlar ama Ace bir yumrukla ölüyor. Allah belanı versin Oda. bu kadar abzürd olayı yaptında Ace'demi yapamadın. :evil:

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 10, 2010 5:09 pm 
Kullanıcı avatarı
Alıntı:
  Spoiler: 
Önce Jiraiya sonra Ace. Bu mangakaların benim sevdiğim adamlara kastı var heralde. Ace'i seride çok az görmemize rağmen çok sevmiştim. İlerde, yeni dünyadaki maceralarda daha çok göreceğimizi düşünmüştüm.

Birde anlamadığım olay ise, Pell koskoca Arabasta'yı haritadan silecek bombayı 5 saniye içinde gökyüzüne çıkarıp ondan etkilenmeyecek şekilde kaçıp kurtulabiliyor, Gökyüzü adasında sarışın kızın babası o milyon kw'lık yıldırımdan, hemde kafasının üzerine düşmesine rağmen sağ kurtuluyor, tayfadaki tüm elemanlar Enel'den yedikleri elektriklere rağmen yaşıyorlar ama Ace bir yumrukla ölüyor. Allah belanı versin Oda. bu kadar abzürd olayı yaptında Ace'demi yapamadın. :evil:

Spoiler: 
Ama Ace daha yeni Bb döğüşünden çıktı,sonra hapisanede gördüğü işkenceler....Adamın yaraları daha tazeyken vurdu şerefsizin oğlu.

Profil  Çevrimdışı

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 10, 2010 6:01 pm 
Kullanıcı avatarı
  Spoiler: 
Arkadaşlar büyük ayıp ettiniz. Jiraiya'nın öldüğünü söyleyerek bütün seriyi bok ettiniz şu an benim için. :o

Profil  Çevrimdışı

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 602 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 61  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Panel

Başa Dön Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Geçiş yap: